Rastislav Búgel Basketbal

Prehra basketbalistov v dohrávke: V Nitre padla hranica sto bodov

Najvyššia slovenská basketbalová mužská liga mala v stredu 25.februára na programe dohrávku 22.kola. Do Nitry pricestovali hráči z Levíc.

Ilustračný obrázok k článku Prehra basketbalistov v dohrávke: V Nitre padla hranica sto bodov
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski basketbalisti MBK SPU Nitra hostili na domácej palubovke tím z neďalekých Levíc. V súboji posledného tímu s predposledným napokon dominovali hostia.

Nitrania už od úvodu zápasu podávali nemastný-neslaný výkon. Basketbalisti Nitry sa často nedokázali presadiť v útoku, naopak diery v obrane pomohli oslabenému tímu hostí, ktorí sa dostavili bez trénera a dvojice hráčov. Už v úvode sa prakticky rozhodlo o víťazovi. Po niekoľkých minútach Levice viedli už 0:10 a na Nitre tak bola úloha dotiahnuť rozdiel. V polčasovej prestávke už bol výsledok jasne na strane hostí (28:54).

Ani dve nasledujúce štvrtiny nepriniesli zlepšenie na nitrianskej strane. Hostia stále poľahky skórovali, kým Nitra sa na každý presný zásah poriadne natrápila. Nitranom napokon nepomohlo ani po 15 bodov od Bukoviča a Novysedláka. V predposlednom zápase sezóny tak podľahli Leviciam vysoko 68:100.

MBK SPU Nitra – Eucos Levickí Patrioti 68:100 (28:54)

Foto: Rastislav Búgel

SPU Nitra - Levickí Patrioti
34
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM