Peter Dóža Kultúra

PREHĽAD: Nájdi svoj festival a kapelu (4)

Ak vám stále niečo chýba a ešte ste si nevybrali žiadnu z vašich chuťoviek, máte ďalšiu možnosť. Leto sa na vás teší a preto, nenechajte ho čakať. Ukážte chrbát nude a vysedávaniu.

[color=#ff0000]­Country Festival Búrka 4. augusta 15:30[/color]

5. ročník country festivalu sa opäť uskutoční na tradičnom mieste vo Veľkých Lovciach v miestnom športovom areáli. Vystúpia znovuzrodené kapely ako** Pltníci (NZ), či nežný hlas Janky Máčovskej z Nitry. Započujete aj zvuk ústnej harmoniky kapely **Pacipacifik zo Zvolena. Nebude chýbať folklór v podobe skupiny **L.P.S. z Trnavy, ktorá spojí vystúpenie s krstom ich debutového albumu, ktorého krstnou mamou bude **Věra Martinová- prvá dáma českej countryhudby. Večer sa zabavíte na countrybále so zoskupením Expres z Levíc.

Vstupné: Predpredaj- 6 €
Na mieste- 8 €

[color=#ff0000]­Camp Fest 2.-5. august [/color]

4-dňový open-air music festival. Jednoducho spojenie prírody, pohody, zábavy, hudby a campu. Niekoľko stageov umiestnených v megastanoch, kde budú prebiehať koncerty slovenských i zahraničných skupín rôzneho štýlu.** Parachute Band, Chaos Curb (UK), October Lights z Chorvátska, FaithChild (UK), Hudson Taylor Jones** dokonca až z Ameriky. Takisto nebude chýbať ani divadlo, filmy, workship, poézia, diskusie, semináre, šport a mnoho mnoho aktivít. Dobrá hudba sa bude šíriť vzduchom a zažijete všetko na čo si len spomeniete. Takmer non–stop program nezaručí ani stále počasie. Prepravte sa na slnko, dážď, teplo aj zimu. Veď ste v prírode, pod holým nebom. Miestom, kde sa už pravidelne CampFest odohráva, je lokalita obce Kráľova Lehota, neďaleko Liptovského Hrádku, v krásnej prírode Nízkych Tatier.

Vstupné: 2. predplatné: 20 € / 520 CZK 900 vstupeniek
3. predplatné: 25 € / 650 CZK do 15. júla
Na mieste: 30 €

[color=#ff0000]­Terchový Budzogáň 10.-12.august [/color]

Tak toto bude pecka. Kapely neskutočných rozmerov sa stretnú v amfiteátri Nad Bôrami v Terchová . Účasť na Terchovskom budzogáni 2012 potvrdili kapely** Ine Kafe, Arzén, Arakain, Dorian Gray, Traktor, Škwor, Sexit, Zóna A, Bijouterier, Slobodná Európa, Zoči Voči, Grexabat, Konflikt, Tublatanka, Caliber X, Wanastowi Vjecy a Kabát.** O dobrú hudbu nebude núdza. Zabávať sa budete môcť už od 16:00. Zažijete tri dni neskutočnej zábavy a odviažete sa pri naozaj rôznych štýloch.

Vstupné: 25 €

[color=#ff0000]­Hudobný festival Červeník 10.-11. august [/color] ** Červenícke slávnosti spevu, hudby a tanca. Na svoje si prídu všetky generácie. Či už pôjde o tradície skĺbené s moderným svetom, alebo o hudbu. Vystúpia legendy ako Chris Norman, či Hot Cho Chocolate. Festival obľúbený aj pre dokonalé ozvučenie vás určite nesklame. Ďalej vystúpia Slain, Desmod, stará nová kapela HT, Massriot Roba Šimka zo Superstár, Funny Fellows alebo stálice letných festivalov **Horkýže Slíže. Naozaj sa nemusíte báť o nudu. Vyzerá to tak, že tento festival bude mať podchytené dokonca aj počasie :D

Vstupné: Dvojdňová vstupenka: predpredaj: 18 Eur
na mieste: 20 Eur
Jednodňová vstupenka: predpredaj: 12 Eur
na mieste: 15 Eur
VIP vstupenka: predpredaj: 40 Eur
na mieste nepredajná. V predpredaji je 150 ks.
Stanovanie: Cena za stan – 5 Eur
Parkovanie pri stane – 2 Eurá

**Viac informácií zo študentského života **[link=http://stu­dent24.sk]sa dozvieš TU![/link] ;)

student24/Peter Dóža foto:student24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM