Tlačové správy

Prečo podporiť UNIQA GSC v ankete Najzamestnávateľ?

Spoločnosť UNIQA GSC sa opäť uchádza o hlasy širokej verejnosti a svojich zamestnancov v prestížnej ankete Najzamestnávateľ. Pomôžte jej dosiahnuť na zaslúžený titul a získajte šancu vyhrať super ceny.

Ilustračný obrázok k článku Prečo podporiť UNIQA GSC v ankete Najzamestnávateľ?
Zdroj: UNIQA GSC

Vyhrať môžeme spoločne

Zlepšite šance na úspech spoločnosti, ktorá neúnavne zlepšuje život nás všetkých. Je to jednoduché. Stačí zahlasovať v ankete Najzamestnávateľ do 31. decembra 2023 a automaticky budete zaradení do žrebovania o atraktívne ceny: 1× víkendový pobyt v luxusnom hoteli na Slovensku, 2× Samsung Galaxy Watch a 7× AlzaPower Shpunty. Chcete zvýšiť svoje šance na výhru? Hlasujte každý deň!

Zdroj: UNIQA GSC

UNIQA GSC robí život ľudí lepším

Spoločnosť UNIQA GSC je jedným z najväčších zamestnávateľov v Nitrianskom kraji, pričom svoju pôsobnosť v roku 2019 rozšírila aj na východ republiky, do Prešova. Aktuálny držiteľ striebornej “medaile”, ktorú spoločnosť získala v uplynulom roku, má ambície zabojovať o najvyššie priečky v ankete aj tento rok.

„V UNIQA GSC sa snažíme neustále reflektovať na potreby ľudí, ale aj spoločnosti ako takej. Pozorne vnímame, že témy ako diverzita a inklúzia na pracovisku, rovnoprávnosť žien a podpora ich uplatnenia najmä v dynamicky sa rozrastajúcom IT sektore, čoraz viac rezonujú. Rovnako tak aj otázky ekológie a udržateľnosti či rôzne charitatívne aktivity,” hovorí Martina Šišmová, komunikačný špecialista v UNIQA GSC a dodáva: „Našou snahou je preto k týmto témam aktívne pristupovať a aplikovať ich do praxe.”

Jana Kosdiová, Head of People v spoločnosti UNIQA GSC hovorí: „Zamestnanci u nás nájdu pestrú paletu funkčných benefitov. Z pozície spoločnosti s medzinárodným zázemím však chceme zlepšovať život všetkých ľudí, aj mimo našich pracovných tímov. Počas celého roka sa preto venujeme rôznym aktivitám – napr. darovaniu krvi, organizujeme zbierky pre zvieracie útulky, domovy seniorov a rôzne iné neziskové organizácie, podporujeme rozvoj mladých talentov a takisto postupne zavádzame rôzne udržateľné riešenia.”

Hľadá sa najatraktívnejší zamestnávateľ

Najzamestnávateľ je populárna anketa s dlhoročnou tradíciou. Svedčí o tom aj fakt, že v súčasnosti prebieha už jej 12. ročník. Jej cieľom je priniesť relevantný rebríček najatraktívnejších zamestnávateľov na Slovensku, ktorý oceneným spoločnostiam zlepší reputáciu, imidž a v neposlednom rade pritiahne aj nové talenty. Veď kto by už nechcel pracovať u zamestnávateľa, ktorý je oficiálne vyhlásený za najlepšieho.

Vyhodnotenie ankety Najzamestnávateľ prebehne v januári na slávnostnom galavečeri, kedy sa vyhlásia a ocenia najúspešnejšie spoločnosti. Žrebovanie spomedzi hlasujúcich bude realizované vo februári, následne budú výhercovia cien zverejnení na stránke organizátora ankety. Tak ako, idete do toho?

Zdroj: UNIQA GSC

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM