Róbert Sitár Rôzne

RÓBERT SITÁR - "Prečo kandidujem za poslanca?"

Narodil som sa v Nitre, žijem v Nitre, pracujem v Nitre a práve preto som sa rozhodol spraviť niečo pre naše mesto a pre nás, ktorí tu žijeme. Som presvedčený, že Nitra potrebuje zmenu, ktorá ju posunie dopredu.

Ilustračný obrázok k článku RÓBERT SITÁR - "Prečo kandidujem za poslanca?"
Foto: Róbert Sitár

Rozhodol som sa kandidovať ako nezávislý kandidát. Potešilo ma, že moju kandidatúru podporilo svojim podpisom 541 občanov nášho mesta. Cítim silnú podporu od vás všetkých, ktorí máte záujem o zmenu k lepšiemu. Zmenu, ktorá posunie naše mesto dopredu. Občanov v našom meste trápia problémy, no sami nevedia na koho sa s nimi obrátiť. Poslancov Mestského zastupiteľstva veľa ľudí v našom meste nepozná. Rozhodol som sa to zmeniť a začať robiť politiku o ktorej ľudia budú vedieť. Je v mojom záujme informovať vás o všetkom čo sa v našom meste deje. Rozhodol som sa byť aktívnym poslancom na ktorého sa budete môcť obrátiť, ktorý bude Vašim silným hlasom v Mestskom zastupiteľstve.

Ako nezávislý, nestranícky, občiansky kandidát, ktorý nikdy nebol členom žiadnej politickej strany, mám záujem hájiť a zastávať záujmy občanov nášho mesta a nie strany.

Voliť môžeme vo volebnom obvode č. 4 – Klokočina až 8 poslancov. Regionálna politika je tu pre ľudí, preto si nenechajme vziať šancu na nezávislého poslanca.

Aktuálne pracujem na volebnom programe, ktorý je v poslednom štádiu. Bude to program, ktorý bude vytvorený na základe Vašich požiadaviek, ktoré potrebujeme v našom meste zmeniť.

V prípade ak sa máte záujem spolupodieľať na mojom volebnom programe, budem rád ak mi napíšte do komentára, aké zmeny by ste radi prijali vo vašom okolí.

„ZA NAŠE MESTO, ZA NÁŠ DOMOV“

FACEBOOK FUNPAGE RÓBERT SITÁR

Kandidát na poslanca pre volebný obvod Klokočina.

"":http://www.facebook.com/…rtsitarnitra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM