Peter Štrbo Krimi

Pozor na neho: Milan (25) na úteku okráda predavačky!

Do basy sa mu nechce, kradnúť však stíha! 25-ročný Seličan Milan Szilágyi mal už nejaký čas sedieť vo väzení, no menovaný nielenže behá po slobode, ale na úteku veselo okráda predavačky po celom nitrianskom regióne. Ak máte informácie o pohybe obvine

Za uplynulé dva týždne kradol hľadaný Seličan už druhýkrát. Najskôr preľstil majiteľku obchodu vo Vrábľoch, ktorej bleskovo vytiahol peňaženku spod pultu, zatiaľ čo jeho kumpánka odpútavala pozornosť. Cez víkend na ďalší prípad upozornila vo svojej reportáži [link=http://kri­mi.joj.sk/kri­mi-archiv/2012–06–17-krimi.html]Okráda predavačky[/link] televízia JOJ. Tentokrát sa obeťou stala predávajúca v Nitre, podľa ktorej mal 25-ročný Milan taktiku premyslenú do bodky, do predajne prišiel opäť aj so svojou kumpánkou, obaja chceli iný tovar a tým odpútavali pozornosť.

Mladý Seličan „skúsene“ zobral z kabelky, ktorú si predavačka po otvorení predajne ešte ani nestihla odložiť, peňaženku s hotovosťou, dokladmi i platobnými kartami a so spolupáchateľkou sa vydal na útek.

„Na hľadaného 25-ročného Milana Szilágyiho bol okresným súdom vydaný príkaz na jeho dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre trestný čin krádeže,“ uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Mladú ženu podľa dostupných informácií polícia už dolapila, hľadaný Seličan sa však už dlhšiu dobu ukrýva na neznámom mieste. Ak by ste muža na fotografii niekde spozorovali, kontaktujte políciu!

hlada_sa_szilagyi
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM