Lucia Lauková Šport Hokej

Posila v nitrianskom útoku: Novým hráčom HK Nitra je Američan Justin Kovacs

V reakcii na zranených útočníkov prichádza do Nitry nový vietor. HK Nitra sa dohodol na spolupráci s americkým útočníkom.

Ilustračný obrázok k článku Posila v nitrianskom útoku: Novým hráčom HK Nitra je Američan Justin Kovacs
Foto: Rastislav Búgel

Vedenie HK Nitra počas reprezentačnej prestávky dotiahlo dohodu s americkým útočníkom. Informuje o tom HK Nitra, na svojom webe. Nová tvár prichádza po odchode hráčov ako David Friedmann, či Anthony Luciani. Zároveň je to podľa HK Nitra reakcia na ťažko zranených útočníkov Henricha Ručkaya, či Matta Copea.

Ako uvádza HK Nitra na klubovej stránke, novým útočníkom je 26-ročný Američan Justin Kovacs, ktorý odohral štyri ostatné sezóny v ECHL, pričom výborné čísla mal najmä v uplynulom ročníku 2016/17. Celkovo v ECHL nazbieral v 150 zápasoch 102 bodov.

„Keďže sa pomaly blíži 31.január, teda záverečný termín prestupov, cítili sme potrebu angažovania hráča do útoku. Reagujeme tým na naše súčasné potreby a takisto aj na početnú ofenzívnu maródku v tíme. Veríme, že Justin zapadne a bude platným hráčom. Je to univerzál schopný hrať na oboch krídlach i ako center. Podľa referencií i podľa toho čo sme videli na videách ide o kreatívny typ hráča s dobrým pohybom,“ povedal pre klubový web,prezident HK Nitra, Miroslav Kováčik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM