Lucia Lauková Futbal

Poriadny úspech futbalistov: FC Nitra strelilo do súperovej brány poltucet gólov

Futbalisti FC Nitra zdolali v nedeľňajšom stretnutí súpera na jeho domácom trávniku. V prospech Nitry padlo do brány súpera až šesť gólov.

Ilustračný obrázok k článku Poriadny úspech futbalistov: FC Nitra strelilo do súperovej brány poltucet gólov
Foto: Rastislav Búgel

Po nepresvedčivých výkonoch sa naši futbalisti otriasli a zabojovali. Víťazstvo im priniesol zápas proti FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. 4. kolo II. futbalovej ligy ponúklo viacero gólových situácií. Zápas sa začal 21. augusta o 16.30 hodine v Žiari nad Hronom. Sledovalo ho 445 divákov.

Hostia FC Nitra sa dostali do vedenia rekordne rýchlo. Po piatich minútach hry sa presadil Andrej Ivančík (0:1). Pohodu na kopačkách Nitry ešte umocnil Filip Balaj, ktorý zvýšil svojim gólom na 0:2. Šťastie neopúšťalo futbalistov FC Nitra ani v nasledujúcich minútach. O gólové zakončenie sa v 18. minúte postaral Jan Shejbal. Po desiatich minútach poslal do brány súpera v poradí 4. gól Andrej Fábry.

Odpoveď domácich prišla až v 30. minúte O jediný gól v prospech domácich FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa sa postaral Samir Nurkovič. Do konca zápasu sa domácim podobná akcia s gólovou bodkou nepodarila zopakovať. Skóre opäť zvýšil v prospech Nitry v 51. minúte Filip Balaj (1:5). Osemnásť minút pred koncom zápasu pochoval nádej domáceho tímu gól Jozefa Sekereša do vlastnej brány. Z plného bodového zisku sa tak napokon radovalo nitrianske FC.

FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – FC Nitra 1:6 (1:4)

Góly: 30. Nurkovič – 6., 51. Balaj, 5. Ivančík, 18. Shejbal, 28. Fábry, 72. Sekereš (vl.). Rozhodoval: Marhefka, ŽK: Rolinec – Križko, Ivančík.

Môže vás zaujímať:

FC Nitra v hernom kŕči: STANOVISKO vedenia klubu k aktuálnej situácii!

FOTO: Hanba pod domácimi tribúnami, FC Nitra s nádielkou od Skalice

FC Nitra ide v Slovenskom pohári ďalej: Futbalisti si hravo poradili s Topoľčanmi

Zakopnutie FC Nitra: Zápas futbalistom podľa predstáv nevyšiel

Skvelý štart do futbalovej sezóny: Nitra nedala šancu Banskej Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM