Lucia Lauková Kultúra

Poriadna zábava: Neďaleko Nitry sa bude konať súťaž v behu so ženou

Neďaleko nášho mesta sa bude konať podujatie, ktoré sľubuje poriadnu zábavu. Súťažiť sa bude v behu, pri ktorom bude muž nosiť ženu.

Ilustračný obrázok k článku Poriadna zábava: Neďaleko Nitry sa bude konať súťaž v behu so ženou
Zdroj: TASR

V poradí 4. ročník Majstrovstiev Slovenska a Stredoeurópsky pohár v behu so ženou sa bude konať v obci Malý Lapáš. Pre divákov to určite bude veľká zábava, pre súťažiacich už možno menej. Podľa pravidiel to totiž také jednoduché vôbec nebude.

Beh so ženou si môžete vyskúšať 1. októbra v areáli ranča Nový dvor. Preteky odštartujú približne o 14.00 hodine. Súťažiaci budú musieť zvládnuť neľahký terén a ženu doniesť do cieľa po 253,5 metrov dlhej trati.

Aby to nebolo také jednoduché, do cesty postavili organizátori aj tri prekážky. Dve pevné suché a jednu mokrú. Minimálna váha ženy, ktorú bude muž niesť nesmie byť nižšia ako 49 kilogramov. Ak sa také nájdu budú dovážené ruksakom. Majstrom Slovenska v tejto zábavnej disciplíne sa stane najrýchlejší slovenský pár.

Víťaz získa odmenu v podobe víkendového pobytu. Podujatia sa zúčastní aj obhajca titulu Stredoeurópsky pohár Marcel Lomnický, ktorý v tomto roku reprezentoval Slovensko na OH v Riu.

Foto: ilustračné

Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM