Rastislav Búgel Krimi

Popradčan (54) stanoval v Nitre. Meškala mu výplata...

Kúdol čierneho dymu sa valil z Boriny v Nitre. Na miesto dorazila hliadka mestskej polície a objavila hľadaného muža z Popradu. Ten tu prebýval pod improvizovaným prístreškom.

V skorých ranných hodinách uvideli mestskí policajti stúpajúci čierny dym v oblasti Boriny na sídlisku Klokočina. Okamžite sa vybrali na miesto. Už z diaľky uvideli sporo odetého muža. Ten sa dal na útek z improvizovaného prístrešku. Na mieste našli veľké množstvo rozhádzaného odpadu a čerstvo založený otvorený oheň.

** „Po opakovanej výzve, aby upustil od svojho úmyslu hliadke uniknúť, neznámy muž zostal stáť, navyše mu skrížilo cestu aj oplotenie najbližšej záhrady. Keď hliadka mestskej polície zlikvidovala pokus o útek z miesta činu, vrátili sa k založenému ohňu, v ktorom muž vypaľoval plastový obal na kábloch,“** informuje stránka polície.

Za založenie ilegálnej skládky riešili policajti 54-ročného muža z Popradu blokovou pokutou. Pri následnom preverení totožnosti ostala hliadka mierne zaskočená. „. Počas celej doby s hliadkou ochotne spolupracoval, no správal sa podozrivo a pretrvávala u neho tendencia k úniku. Prostredníctvom operačného pracovníka boli osobné údaje bivakujúceho muža preverené u službukonajúceho príslušníka policajného zboru a následne hliadke potvrdené podozrenie, že sa jedná o nezvestnú osobu, po ktorej je vyhlásené pátranie,“ informuje ďalej portál MsP Nitra.

Muž sa, podľa jeho vlastných slov, dostal do nezávideniahodnej situácie. Čakal na meškajúcu výplatu z firmy kde pracuje. Nemohol tak zaplatiť finančne náročný nájom. Po zistení, že sa jedná o hľadaného muža, bol odovzdaný hliadke Policajného zboru SR.

V Nitre sa obesil 31-ročný mladík! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139711_Hroz­ny-nalez-pri-letisku:-Na-lane-visel-obeseny-mladik-(%E2%80%A031)]Viac informácií sa dozviete TU![/link]

Nitra24.sk/mspnitra Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM