Rastislav Búgel Krimi

Polnočná bitka na Klokočine: Polícia zasahovala pri pästnej výmene názorov!

Mestská polícia zasahovala na sídlisku Klokočina. Okolo polnoci sa tam podľa strážcov poriadku strhla bitka medzi mladíkmi.

Ilustračný obrázok k článku Polnočná bitka na Klokočine: Polícia zasahovala pri pästnej výmene názorov!
Foto: Rastislav Búgel

Pracovník na operačnom stredisku Mestskej polície v Nitre prijal približne okolo polnoci vážny oznam. Na Škultétyho ulici na Klokočine sa mala odohrávať bitka približne šiestich osôb. Na miesto okamžite vyrazila hliadka MsP.

Bili sa na zemi

„Na križovatke s ulicou Nedbalova hliadka spozorovala skupinku osôb, a medzi zaparkovanými vozidlami zazreli na zemi ležať dve postavy, ktoré sa po sebe prevaľovali a päsťami sa navzájom udierali,“ informuje MsP v Nitre. Po výzve policajtov s bitkou prestali.

Bolesť v krížoch

Po príchode polície sa na zemi podľa strážcov poriadku mali biť 24-ročný a 26-ročný muž z Nitry. „Starší muž bez akejkoľvek príčiny začal napádať mladšieho,“ informuje MsP v Nitre. 24-ročný mladík sa sťažoval na bolesť v krížovej oblasti a trval na podaní trestného oznámenia. „Pre podozrenie z trestného činu výtržníctva, bola na miesto privolaná hliadka príslušníkov Policajného zboru SR, ktorá si vec prevzala na ďalšie riešenie,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM