Lucia Lauková Krimi

Polícia o tragickom PÁDE lietadla pri Nitre: Posádku nezachránil ani rýchly zásah, FOTO

Nitrianska polícia vyšetruje príčinu tragickej nehody malého lietadla. Pri nešťastí zahynuli dve osoby.

Ilustračný obrázok k článku Polícia o tragickom PÁDE lietadla pri Nitre: Posádku nezachránil ani rýchly zásah, FOTO
4
Galéria

Nitrianska polícia zverejnila bližšie informácie o utorkovom zásahu pri obci Podhorany. Oznámenie o páde lietadla prijala okolo pol ôsmej večer.

Určiť približnú polohu spadnutého lietadla pomohli polícii očití svedkovia. Po havarovanom lietadle pátrali nitrianski hasiči, hasiči dobrovoľných hasičských zborov, ako aj miestni obyvatelia.

Prečítajte si tiež

„Približne po hodine pátrania bolo lietadlo nájdené za miestnym poľnohospodárskym družstvom v lesnom poraste. V lietadle sa nachádzali dve osoby, 39-ročný muž a 29-ročná žena, ktoré sa ani napriek rýchlemu zákroku záchranárov nepodarilo oživiť,“ uvádza nitrianska polícia.

„Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície, ktorá už vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia,“ dodáva polícia.

Na mieste v utorok večer zasahovali aj pátrači s termodronom. „Krátko po našom príchode na miesto, sa podarilo záchranným zložkám vypátrať havarované lietadlo, v ktorom sa nachádzala aj posádka, avšak žiaľ už bez známok života,“ uviedol Pohotovostný pátrací tím.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Pád lietadla pri Nitre neprežili dve osoby
4
Galéria
Zdroj: TASR/HaZZ

TRAGICKÁ NEHODA MALÉHO LIETADLA. ZOMRELI PRI NEJ DVAJA MLADÍ ĽUDIA 😞 Nitrianska polícia prijala okolo pol ôsmej večer...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Wednesday, August 30, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM