Rastislav Búgel Krimi

Policajti zasahovali na stanici: Muž (30) chcel skočiť pod vlak!

O zúfalý čin sa pokúšal muž (30) na vlakovej stanici v Nitre. V úmysle mal spáchanie samovraždy skokom pod vlak.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zasahovali na stanici: Muž (30) chcel skočiť pod vlak!
Foto: Rastislav Búgel

Na policajné číslo 158 zavolal 30-ročný muž. Z lávky na železničnej stanici chcel skočiť pod kolesá vlaku. Na miesto okrem príslušníkov PZ SR vyrazila aj najbližšia motohliadka MsP v Nitre. „Muža našli bezvládne sedieť na schodoch. Javil známky značného množstva požitia alkoholického nápoja, nereagoval na pokusy o verbálne kontaktovanie hliadky a mal plytké dýchanie,“ informuje nitrianska mestská polícia.

Príčinu nezistili

Na miesto privolali rýchlu zdravotnú pomoc. „Počas rozhovoru sa priznal, že mal v úmysle skočiť pod vlak, ale nevedel sa k činu odhodlať a preto zavolal políciu,“ informuje MsP v Nitre. Policajtom ani zdravotníkom sa príčinu mužovho (30) skratu nepodarilo zistiť.

Previezli ho na psychiatriu

„Pre hroziace riziko fyzického útoku zo strany čiastočne nepríčetného muža, mestskí policajti zdravotníckemu personálu v sanitke poskytli bezpečnostný sprievod až do fakultnej nemocnice,“ informuje MsP v Nitre. Na psychiatrickom oddelení končí každý pacient, u ktorého boli pozorované sklony k spáchaniu samovraždy. Práve tu sa budú 30-ročnému mužovi snažiť pomôcť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM