Rastislav Búgel Krimi

Policajný pes Gero sa vyznamenal: Našiel strateného 49-ročného muža!

Policajný pes Gero z Lužianok objavil strateného 49-ročného muža. Ten spadol do kríkov pri odvodňovacom kanáli.

Ilustračný obrázok k článku Policajný pes Gero sa vyznamenal: Našiel strateného 49-ročného muža!

V stredu 30. októbra boli policajti z Obvodného oddelenia Lužianky vyslaní na preverenie oznámenia do neďalekej obce Zbehy. Asistovali pri prevoze 49-ročného muža do nemocnice. Dnes ráno volala manželka pána Miroslava opäť na políciu. „Do telefónu uviedla, že jej manžela ešte včera z ošetrenia poslali domov a odvtedy ho nevidela,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Stratili stopu

Do telefónu uviedla, že jej manžela ešte v stredu z ošetrenia poslali domov a odvtedy ho nevidela. Policajti z Lužianok začali po mužovi okamžite pátrať. „Vykonali viacero previerok pýtali sa príbuzných, susedov aj ľudí v uliciach,“ dodala Bruchterová. Posledná stopa končila v stredu večer v miestnom pohostinstve.

Zasahoval policajný pes

Do pátrania zapojili aj policajného psa Gera, ktorý zachytil stopu a policajtov priviedol na miesto. „49-ročného pána našli spadnutého za futbalovým ihriskom pri odvodňovacom kanáli v kríkoch,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Podchladeného pána, ktorý strávil celú noc vonku sa ujali záchranári, ktorí ho previezli do nemocnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM