Rastislav Búgel Kultúra

Pokus o spojenie obyvateľov najväčšieho sídliska

Spájať ľudí a vytvoriť komunitu na najväčšom nitrianskom sídlisku Klokočina má za úlohu kultúrne podujatie Zletnievanie.

V Komunitnom centre na Nedbalovej ulici ho 23. júna organizujú sociálne pracovníčky zo Združenia STORM. Ich cieľom je prispieť k podpore zdravia a aktívneho životného štýlu. „Počas svojej práce s deťmi a mládežou vnímame nedostatok príležitostí a podujatí, ktoré by boli určené pre komunitu a spájanie jej jednotlivých členov prostredníctvom spoločne strávených chvíľ. Preto sme sa rozhodli zorganizovať podujatie Zletnievanie,“ uviedla jedna z organizátoriek Kristína Hozáková zo združenia STORM.

Počas akcie sa budú na Nedbalovej ulici realizovať rôzne aktivity určené pre obyvateľov všetkých vekových kategórií zo sídliska Klokočina.//** „Zapojiť sa môže každý. Hlavnými aktivitami športového popoludnia budú futbalový a floorballový turnaj aj s odmenou pre víťazov. Súčasťou podujatia bude aj zumba, face a body painting a ďalšie aktivity pre malých aj veľkých,“** //dodala Hozáková.

Nitra24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM