Rastislav Búgel Hokej

Podoba tímu HK Nitra získava jasnejšie obrysy: Lukáš Novák ostáva, z Košíc prichádza Kutálek

Vedenie HK Nitra pracuje na zložení nového kádra, ktorý bude bojovať v nadchádzajúcej sezóne Extraligy a v premiére v Lige majstrov. Tím sa už začína formovať.

Ilustračný obrázok k článku Podoba tímu HK Nitra získava jasnejšie obrysy: Lukáš Novák ostáva, z Košíc prichádza Kutálek
Foto: Rastislav Búgel

Fanúšikovia hokejovej Nitry majú ďalší dôvod na radosť. Ako informovala oficiálna stránka HK Nitra, pod Zoborom zotrvá útočník Lukáš Novák. Ten sa s tímom pripravuje od pondelka. To však nie je všetko. K tímu sa pripojila aj cenná posila.

Ako informoval HK Nitra, do Nitry prišiel aktuálny majster Slovenska. Z Košíc sa tak pod Zobor dostal útočník Tibor Kutálek. Uplynulú sezónu začal v Piešťanoch, no neskôr sa presunul na východ, kde z Košicami získal majstrovský titul. Nitra sa tak pre neho stane štvrtým tímom slovenskej extraligy, v ktorom pôsobil. V minulej sezóne si na svoje konto pripísal 25 gólov.

„Tibor je poctivý typ hokejistu, ktorého z extraligy veľmi dobre poznáme. Preto sme si ho vybrali a tešíme sa na spoluprácu,“ povedal pre stránku HK Nitra riaditeľ klubu Miroslav Kováčik.

Čítajte tiež:

Zmluvy podpísali ďalší hráči: Do novej sezóny so Slovákom a Pupákom!

Pätica hráčov podpísala nové zmluvy: V HK Nitra aj nováčik so skúsenosťami zo zámoria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM