Rastislav Búgel Krimi

Podarená dvojica: V rožkoch a treske schovávali drogy!

Náhodná prehliadka „bavoráka“ na Štúrovej ulici priniesla veľké prekvapenie. Polícia našla v aute rožky a tresku. V nich boli skryté drogy a injekčné striekačky.

Ilustračný obrázok k článku Podarená dvojica: V rožkoch a treske schovávali drogy!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Večer asi o pol deviatej sa policajtom zdalo podozrivé vozidlo BMW, ktoré malo znečistené a nečitateľné evidenčné číslo. Auto na Štúrovej ulici zastavili a skontrolovali jeho posádku. Na zadnom sedadle si policajti všimli pečivo a šalát tresky. Zo zarezaného rožka vytŕčal neznámy predmet.

Keď sa policajti 19-ročného Petra a 24-ročného Róberta spýtali koho je to večera, mladí muži sa vyhovárali jeden na druhého. Tu vzniklo dôvodné podozrenie, že sa v aute nachádzajú drogy.

Na miesto bol vyslaný psovod a kriminalistický technik. Po prezretí potravín boli v pečive nájdené injekčné striekačky a v tresčom šaláte časť zatavenej striekačky s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky.

„Všetky podozrivé osoby boli predvedené na políciu a k veci vypočuté. Zaistený materiál bol zaslaný na expertízu. Poverený policajt začal vo všetkých prípadoch trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

V rožkoch a treske skrývali drogy
6
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM