Rastislav Búgel Kultúra

Počasie sa stále neumúdrilo: Family Fun Day opäť presunuli!

Počasie organizátorom očakávaného Family Fun Day nepraje. Už druhýkrát museli presunúť termín podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Počasie sa stále neumúdrilo: Family Fun Day opäť presunuli!
Foto: Rastislav Búgel

Family Fun Day už jedno preloženie termínu zažil, no ani v utorok 26.mája mu počasie neprialo. Organizátori sa preto rozhodli presunúť celú akciu už definitívne na štvrtok 28.mája so začiatkom o 15.00 hodine. „Počasie je v posledných dňoch proti nám a keďže sa celé podujatie odohráva v exteriéri (v Skateparku), kde nie je možnosť ukrytia sa či alternatívneho programu, musíme to opäť riešiť presunutím,“ informuje Lucia Víglašová z Nitrianskej komunitnej nadácie.

Rodinno-športové podujatie sa skutoční v skateparku na Dieloch. Pripravila ho Nitrianska komunitná nadácia v spolupráci s firemnými darcami a mestom Nitra pri príležitosti grantového programu Aby ľudia ľuďom pomáhali.

„Na podujatí po prvýkrát verejne vyhlásime výsledky grantového programu Aby ľudia ľuďom pomáhali a podporíme tak dve etablované a skúsené organizácie v Nitrianskom kraji, ich verejnoprospešné nápady a trvalú udržateľnosť. Ktoré to budú, máte možnosť dozvedieť sa priamo na podujatí Family fun day,“ informuje Víglašová.

Tento rok sa organizátori rozhodli začať novú tradíciu – výsadbu filantropickej stromovej aleje firemnými partnermi programu priamo v areáli Skateparku. „Súčasťou podujatia budú bude aj množstvo zaujímavých workshopov, napr. ekoworkshopy, maľovanie na tvár, trampolína, fyzikálne hókusy pókusy, ako aj dopravná výchova,“ informuje Víglašová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM