Rastislav Búgel Krimi

Počas horúčav zabúdame na svoje veci: Policajti našli otvorené auto, ľudia nahlásili stratené kabelky

Tropické teploty udreli aj na Nitru. Horúčava nás núti zdržiavať sa na slnku čo najmenej. Často tak zabúdame na svoje osobné veci.

Ilustračný obrázok k článku Počas horúčav zabúdame na svoje veci: Policajti našli otvorené auto, ľudia nahlásili stratené kabelky
Foto: Rastislav Búgel

Hliadka mestskej polície uvidela na Wilsonovom nábreží stojace auto. Okno na strane spolujazdca malo do polovice otvorené a zadné dvere neboli dostatočne dovreté. Operačný pracovník zistil majiteľa auta, no policajtom sa s ním nepodarilo skontaktovať. „Vzhľadom na to, že sa pri vozidle hliadka nemohla zdržiavať až do príchodu jeho majiteľa, po trištvrte hodine mestskí policajti okno uzatvorili a následne uzamkli zaistením bezpečnostnej poistky,“ informuje MsP v Nitre. Majiteľ bol v neskorších hodinách o celej udalosti ohľadom svojho auta osobne informovaný v mieste trvalého bydliska.

Dobrí ľudia nevymreli

Príslušník operačného strediska prijal na telefonickej linke 159 oznam o nájdení dámskej kabelky na detskom ihrisku, ktoré sa nachádza za domami na Čajkovského ulici. „V kabelke boli uložené všetky osobné doklady a peňaženka s finančnou hotovosťou takmer 30 eur,“ informuje MsP v Nitre. Všetko sa napokon dobre skončilo. „Po telefonickom vyrozumení si pani prišla s úľavou prevziať svoj osobný majetok,“ informuje mestská polícia.

Ďalšia kabelka

Ďalšia kabelka bola nájdená nasledujúci deň, tento krát v mestskom parku pri rieke. „Jej nálezca ju osobne priniesol na útvar mestskej polície. Nakoľko sa nepodarilo zistiť kontakt na majiteľku, ktorá nebola z Nitry, kabelka bola po spísaní úradného záznamu o jej nájdení odovzdaná bezodkladne na obvodnom oddelení PZ Nábrežie mládeže,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM