Rastislav Búgel Krimi

Pobúrila verejnosť! Mladá žena (23) ukazovala prsia

Okolo jednej hodiny poobede volala na operačné stredisko polície žena. Tvrdila, že po autobusovej stanici sa pohybuje mladá žena, zrejme pod vplyvom omamných látok. 23-ročné dievča sa pohybovalo po priestoroch stanice „hore bez“.

Ilustračný obrázok k článku Pobúrila verejnosť! Mladá žena (23) ukazovala prsia
Foto: Rastislav Búgel

Na miesto bola okamžite vyslaná motorizovaná hliadka. Hneď po príchode uvideli ženu v bielom kabáte, zjavne rómskeho pôvodu. Policajti sa priamo stali svedkom toho, ako si žena roztvorila kabát a so slovami „ Nechceš vidieť moje prsia?“ oslovila okoloidúceho.

Žena (23) nemala pri sebe žiadne doklady a s políciou komunikovala pokojne. Previezli ju tak na policajnú stanicu, kde sa zistilo, že sa jedná o 23-ročnú ženu z Dolného Pialu.

„V priebehu pobytu na útvare Mestskej polície javila známky duševnej poruchy, na základe čoho bola k žene po konzultácií so službukonajúcim lekárom psychiatrického oddelenia Fakultnej nemocnice, privolaná rýchla zdravotná pomoc. Zdravotníci ženu za asistencie mestských policajtov previezli na odborné vyšetrenie, ktoré nepotvrdilo psychickú poruchu ani stav vyžadujúci si hospitalizáciu na psychiatrickom oddelení,“ informuje MsP Nitra.

Mladú ženu polícia doriešila v priestupkovom konaní. Na otázku ohľadom jej správania odpovedala prosto: „Šak mi bolo v tom kožuchu teplo!“

Nitra24.sk/mspnitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM