Rastislav Búgel Kultúra

Plesovú sezónu odštartuje Nitra: V divadle je hviezdou večera Eva Pavlíková

Už v piatok odštartuje plesovú sezónu ples v Nitre. Stane sa tak ešte deň pred najznámejším Plesom v opere. Priestory DAB ožijú nefalšovanou zábavou. Ťahúňom večera bude známa speváčka a herečka Eva Pavlíková

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu odštartuje Nitra: V divadle je hviezdou večera Eva Pavlíková

Plesovú sezónu odštartujú ľudia v Nitre! Deň pred najznámejším Plesom v opere sa tak budú môcť Nitrania zabaviť do sýtosti. Akcia s názvom Reprezentačný ples v divadle bude samozrejme bohatá na kultúrne vyžitie. Večerom bude v zábavnom programe s hosťami sprevádzať speváčka a herečka Eva Pavlíková. Do tanca zase kapely Showband, The Backwards a nakoniec Oldies disco.

Čo dostanete za 65 €

Oproti Plesu v opere (500 €/osoba) si Nitrania užijú skvelú zábavu za zlomok tejto sumy. Za vstupné vo výške 65 € uvidia pútavý zábavný program, hudobných hostí a v neposlednom rade sa aj dobre najedia. Bylinkový závitok s prošutom a jemným šalátom , teľacie líčka na portskom víne, zemiaková tortička s pórom, konfitované kačacie stehná, jelenie ragú s brusnicami, lososie filety na bylinkovom masle s rozmarínom… To je len malý zoznam vyberaných pochúťok.

Celá paráda sa začne už o siedmej hodine večer. O polnoci príde aj prekvapenie večera, nasledované zlosovaním vstupeniek. O tom, že tancujúci hostia sa zabavia do sýtosti svedčí aj predpokladaný záver Reprezentačného plesu v divadle o 5:00 hodine ráno.

Ples v opere

Ples v opere otvorí svoje brány už v sobotu. Za 13 rokov svojej existencie si vybudoval štatút jedného z najprestížnejších kultúrnych podujatí na území Slovenska. O exkluzivite svedčí aj základná cena vstupného, ktorá činí 500 € na osobu. Tento rok bude mať tú česť otvoriť ples tradičným úderom na gong líderka skupiny Texas Sharleen Spitery. O moderovanie celého večera sa postará operná speváčka Adriana Kučerová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM