Rastislav Búgel Hokej

Plandora pred posledným zápasom semifinále: Emócie budú vybičované, na ľad však predmety nehádžte!

A je to tu! Zápas o všetko. Víťaz berie miestenku vo finále, porazenému končí sezóna. Stretnutie bude nepochybne plné emócií. Riaditeľ klubu sa obracia na fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Plandora pred posledným zápasom semifinále: Emócie budú vybičované, na ľad však predmety nehádžte!
Zdroj: TASR

Séria s Banskou Bystricou sa natiahla na najväčšiu možnú mieru. O postupujúcom do vytúženého finále rozhodne až siedmy zápas semifinálovej série, ktorý sa odohrá pod Zoborom. Ide o všetko, preto sa očakáva aj zvýšený prejav emócií na štadióne. „Je tu siedmy zápas, asi nikto si ho neželal, naše nervy sú na prasknutie, emócie budú vybičované. Všetci Vás chápeme, ja osobne to tiež ťažko znášam. Chcem Vás však požiadať a zároveň dôrazne upozorniť, žiadne predmety na ľadovú plochu- nič ,“ povedal pre klubovú stránku riaditeľ klubu Ján Plandora.

V poslednom domácom zápase prišlo k incidentu, pri ktorom jeden z fanúšikov hodil do hlavného arbitra pohár s pivom. „Klub „získal“ nemalú finančnú pokutu a veľa nechýbalo, aby bol vyprataný celý sektor. Vinník je odhalený, presedel 12 hodín v policajnej cele a riadne sa následne v klube kajal . Príliš mu to však nepomôže, očakávaná pokuta je 3000 euro,“ prezradil Ján Plandora pre stránku HK Nitra. Zároveň pripomenul, že diváci majú skandovať, no na ľad žiadne predmety nepatria.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM