Rastislav Búgel Krimi

Peklo vo vlastnom byte. Vdovca (55) brutálne dobili!

Vo vlastnom byte zažil krvavú drámu! Na vdovca rovno v jeho príbytku zaútočili mladí výtržníci. Údajne od neho chceli peniaze. Muž nevie ako sa to celé udialo, ani čo sa stalo po incidente. Prebral sa až vonku na trávniku.

Muž z Klokočiny pristihol mladíkov, ako sa mu zakrádajú do bytu. Výtržníci naňho začali kričať. Mal im dať peniaze. Muž stačil zareagovať a jedného z útočníkov udrel. Tí mu to však oplatili riadnou bitkou. Útok sa mal vraj odohrať priamo v byte dobitého chlapa. Na ďalšie okolnosti sa poškodený nepamätá.

** „Dobitý muž sa zatiaľ nevedno ako dostal z bytu von. Našli ho ležať v kríkoch celého zakrvaveného,“** informuje portál tvnoviny.sk. Nemenovaný zdroj povedal pre portál Nitra24.sk:** „Išiel som fajčiť na balkón. Dakto ležal v tráve, zakrvavený. Prišlo niekoľko policajných áut a dajakých chlapcov brali preč.“** Dobitý muž (55) sa prebral až v nemocnici.

„Policajti ešte v noci zadržali troch podozrivých mladíkov. Na fotografiách ich však zatiaľ kvôli zraneniam nedokázal identifikovať. Útočníkom, ktorí majú brutálny prepad vdovca na svedomí, hrozí väzenie na tri až osem rokov,“ informuje portál tvnoviny.sk

Viac informácií sadozviete v článku na [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/mladici-brutalne-dobili-vdovca-v-jeho-byte.html]tvno­viny.sk[/link]

nitra24/tvnoviny

vdovec
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM