Tlačové správy

Parádne bývanie pod Zoborom: Pozrite sa, aké domy začnú stavať už počas najbližšej jari! FOTO, VIDEO

Unavuje vás zhon, ktorý vládne v meste? Bývanie v obci Nitrianske Hrnčiarovce pri Nitre ponúka možnosti ako si vytvoriť oázu pokoja so štipkou zábavy. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Parádne bývanie pod Zoborom: Pozrite sa, aké domy začnú stavať už počas najbližšej jari! FOTO, VIDEO
4
Galéria
Zdroj: PR

Moderné bývanie s výhľadom na dominantu Nitry, kopec Zobor, ponúka pestré možnosti na aktívny život. Vizualizácie nám sprostredkovávajú pohľad na nadčasovú architektúru, ktorá odolá zubu času a zachová si svoju hodnotu aj po desiatkach rokov. Prvú etapu tvorí dvadsať dvojdomov a šestnásť rodinných domov. Spolu položia základ pre modernú štvrť, ktorá pokrýva potreby mladých ľudí a rodín. Výstavba radovej zástavby 4-izbových domov začína začiatkom roka 2018. Na jar 2018 sa začnú stavať 5-izbové dvojdomy.

Zdroj: PR

5-izbový dvojdom sa pýši veľmi dobre riešenými vnútornými dispozíciami. Kvalitné materiály podčiarkujú moderný dizajn a pripomínajú, že ide o kvalitnú stavbu. Vysoké okná tvoria dominantu dizajnu, prepúšťajú do interiéru množstvo svetla a slúžia aj ako prechod na záhradu. Veľkorysá predsieň v 5-izbovom dome ponúka dostatok úložných priestorov. Z predsiene je vstup do skladu a kúpeľne s toaletou a sprchou. Izba na prízemí je orientovaná na ulicu a kuchyňa s jedálňou a obývačka do záhrady. Poschodie tvorí kúpeľňa, samostatná toaleta, spálňa a dve ďalšie izby.

Zdroj: PR

Interiér 4-izbového domu s rozľahlou dennou miestnosťou a troma menšími izbami poskytuje dostatok priestoru pre všetky rodinné aktivity. Denná miestnosť je zároveň príjemne presvetlená veľkými oknami, ktoré slúžia aj ako prechod na vašu vlastnú terasu so záhradkou. Tá vám poskytuje priestor na priateľské posedenia so susedskými rodinami a príjemnú komunitnú atmosféru.

Kolaudácia 4-izbových domov je naplánovaná na začiatok roka 2019, následne počas jari 2019 sa skolaudujú aj 5-izbové dvojdomy. Vtedy štvrť ožije priateľskou atmosférou a životnou pohodou.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: YouTube.com
Nové bývanie pod Zoborom
4
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM