Lucia Lauková Rôzne

Páni, zbystrite pozornosť! Šampionát v Pole Dance privedie pod Zobor tanečnice z celého Slovenska

Umenie, ktoré spája krásu ženských tiel, ladnosť ich pohybu, ale aj poriadnu drinu. To všetko je Pole Dance a to všetko uvidíme aj v Nitre na 1. šampionáte v tejto disciplíne.

Ilustračný obrázok k článku Páni, zbystrite pozornosť! Šampionát v Pole Dance privedie pod Zobor tanečnice z celého Slovenska
Zdroj: TASR

Do Nitry prichádza súťaž, ktorá poteší nejedno, najmä pánske oko. Tanečníčky z celého Slovenska sa predvedú práve v Nitre na 1. Pole Dance šampionáte. Keby niekomu nestačilo, po vyhlásení výsledkov je na programe afterparty.

Cieľom súťaže je zvýšiť úroveň pole dance na Slovensku. Prihlásiť sa do súťaže môže ktokoľvek. Či už z radov profesionálnych tanečníkov, pole dance lektorov, študentov či samoukov.

Jednou z podmienok je natočiť súťažné video do semifinále.

Súťažiť sa bude v troch kategóriách: Amatér, Profesionál a Dvojice. Do 29. februára môžu záujemcovia posielať registrácie do semifinále.

Slávnostný galavečer sa bude konať 23. apríla v klube Nájomná jednotka 210 v Nitre. Zvedavých očí sa zmestí dosť, pripravených bude až 350 miest. Vstupenky platia na celý súťažný deň i na spomínanú afterpárty.

Pozrite si video ako vyzerajú niektoré z povinných prvkov

Zdroj: poledancesampi­onat.sk

Šampionát v Pole Dance: Do Nitry prídu tanečnice z celého Slovenska
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM