Rastislav Búgel Rôzne

Padali hlavy! Nitrianska nemocnica s novým vedením

Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská (Smer-SD) začala takmer okamžite po svojom nástupe robiť personálne zmeny. Došlo už aj na Nitru. Do kresla riaditeľa nemocnice si tak opäť sadol niekdajším šéfom rezortu Ivanom Uhliarikom odvolaný Jozef Valoc

Ten už šéfoval špitálu od roku 2008 do konca roku 2010. Jozefa Valockého zbavil funkcie vtedajší minister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH) pre údajné zlé medziľudské vzťahy v nemocnici.

[blockquote]Zuzanou Zvolenskou čerstvo odvolaný Koleják si od januára 2011 ponechal J. Valockého vo funkcii námestníka pre stratégiu a rozvoj. Nový šéf špitálu je v súčasnosti zároveň poslancom Národnej rady SR. Zvolenská tak na prestížne miesto v nemocnici dočasne dohodila svojho straníckeho kolegu (obaja Smer-SD).[/blockquote] Nie je to však jediná personálna zmena v nitrianskej nemocnici. O svoju pozíciu prišiel aj námestník pre zdravotnú starostlivosť Peter Mondek, ktorého nahradila Alena Ďurišová. Ostatní dvaja námestníci Ladislav Berecz a Angelika Bahíková, môžu nateraz ostať pokojní, pretože na svojich flekoch ostávajú.

Nitra24/webnoviny

Foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM