Rastislav Búgel Krimi

Otrasný pohľad! Milenca načapala pri sexe s dcérkou (11)

Šokujúce svedectvo! Neplánovane sa vrátila domov a uvidela výjav, na ktorý do konca života nezabudne. 37-ročná žena podľa vlastných slov načapala svojho druha práve vo chvíli, keď mal v kúpelni sexuálne zneužívať jej ešte iba 11-ročnú dcérku.

Mladá rodina sa pred mesiacom presťahovala z Trnavy do Vrábeľ. Pod jednou strechou žila matka (37) s tromi deťmi a starou mamou. Na prvý pohľad vyzeral vzťah obvineného a matky dievčaťa harmonicky. Nikto si nič nevšimol. Za múrmi domu vo Vrábľoch sa však podľa matky neskôr odohrala šokujúca udalosť.

[blockquote]Všetko sa podľa portálu tvnoviny.sk udialo, keď školáčkina matka ráno odišla do práce. Muž sa s nevlastnou dcérou zavrel do kúpeľne. Nečakal žiadny problém. Matka sa však z práce vrátila skôr a v kúpeľni ich podľa vlastných slov údajne načapala.[/bloc­kquote] Ako informujú tvnoviny.sk, muža už vzali policajti do cely predbežného zadržania. Nevlastný otec nepodal odvolanie a je tak obvinený zo sexuálneho násilia v súčinnosti so sexuálnym zneužívaním. V obci sa však už teraz vynárajú pochybnosti. Susedia by od tichého muža pracujúceho na aktivačných prácach nič podobné nečakali. Viac čítajte [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/piatacku-z-okolia-vrabel-sexualne-obtazoval-nevlastny-otec.html]TU.[/lin­k]

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM