Rastislav Búgel Krimi

Otrasná nehoda na R1: Vodič idúci v protismere mal v krvi alkohol!

Smrťou dvoch ľudí sa skončila jazda v protismere na rýchlostnej ceste R1. Jedno z áut po náraze explodovalo. Policajný prezident teraz prezradil k prípadu nové informácie.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná nehoda na R1: Vodič idúci v protismere mal v krvi alkohol!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu 8. januára sa na rýchlostnej ceste R1 stala vážna dopravná nehoda. „40-ročný vodič osobného motorového vozidla VW Golf z Partizánskeho, spôsobil večer krátko pred 21:00 hodinou, na rýchlostnej cestne R1 v smere od Trnavy na Nitru dopravnú nehodu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Vážnu nehodu spôsobenú jazdou v protismere neprežil samotný vodič z Golfu (†40) a vodič (†60) Astry, do ktorej auto vrazilo. Viac o tragickej jazde v protismere nájdete v článku – Auto v protismere a explózia na R1: Pozrite si zábery z miesta otrasnej tragédie.

Mohol za to alkohol?

Príčina jazdy v protismere a následnej nehody je stále v štádiu vyšetrovania. Na svetlo však vyplávali nové informácie, ktoré prezradil samotný policajný šéf."Podľa predbežných výsledkov vodičovi v krvi zistili 1,77 promile alkoholu,“ povedal pre portál Čas.sk policajný prezident Tibor Gašpar. Auto rútiace sa v protismere si v čase tragédie všimli aj v rozhlasovom dopravnom servise, kde naň upozorňovali vodičov. Viac sa dozviete v článku – Smrteľná jazda v protismere po R1: Prečítajte si mrazivé svedectvo šoféra! .

Tragická nehoda na R1 pri Nitre
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM