Marek Pindeš Hokej

Oremus nebude pokračovať na lavičke Nitry

Hokejový tréner Peter Oremus už nebude pokračovať na lavičke extraligového klubu HC K-Cero Nitra a pod Zoborom momentálne musia hľadať nového kormidelníka.

Agentúre SITA to potvrdil nový športový riaditeľ a generálny manažér nitrianskeho klubu Róbert Endrödy. „Snažili sme sa urobiť všetko preto, aby sme Petra v Nitre udržali. Ponúkli sme mu pre Slovensko nadštandardné podmienky, ale napokon sa nám ho nepodarilo udržať. V jeho rozhodovaní zohrala dôležitú úloha rodina,“ povedal Endrödy.

Oremus odviedol počas ročného pôsobenia na lavičke HC K-Cero Nitra veľmi dobrú prácu, klub pod jeho vedením druhýkrát vo svojej histórii postúpil do semifinále play-off slovenskej extraligy. Už počas semifinále sa vedelo, že o služby vekom ešte mladého kouča (39 rokov) má záujem viacero klubov, v zákulisí sa špekuluje predovšetkým o jeho prípadnom návrate do Skalice. Práve zo Záhoria odišiel pred rokom do Nitry. „Dôležitú úlohu pri mojom rozhodovaní o budúcnosti má rodina. Počas odpočinku po sezóne budem mať dostatok času porozmýšľať o svojej budúcnosti,“ hovoril Peter Oremus po skončení semifinálovej série so Slovanom Bratislava.

Zdroj: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM