Rastislav Búgel Krimi

Opitý Dominik (25) zabil nevinného vodiča (†48)

Tragicky sa skončilo popíjanie mladého chalana z Lužianok. Pod vplyvom alkoholu nastúpil do auta a vo veľkej rýchlosti vrazil do vodiča z Trenčína. Ten bol na mieste mŕtvy.

Ako informoval portál tvnoviny.sk, dvaja mladíci popíjali v miestom pohostinstve. Keď sa približne dve hodiny po polnoci rozhodli odísť, nenapadlo ich nič lepšie, ako nasadnúť do auta a pod vplyvom šoférovať. Za volant si sadol 25-ročný Dominik. Vo veľkej rýchlosti sa prehnal dedinou, keď sa na križovatke zrazil s ďalším šoférom.

Nevinný vodič so svojim autom rozmlátil autobusovú zastávku a vrazil do plotu rodinného domu. Trenčan (†48) na mieste zomrel. Mladíkom sa ako zázrakom nič nestalo a s autom skončili v neďalekom jarku.** „Vodič Seatu zomrel na mieste nehody. Škoda na vozidlách sa vyšplhala asi na 5.000,–€.“ povedala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. „Dominikovi policajti namerali dychovou skúškou 1,8 promile alkoholu,“** informujú tvnoviny.

Viac informácii o nehode nájdete na [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/sialena-jazda-z-krcmy-sa-skoncila-smrtou-nevinneho-vodica-48.html]webe tvnoviny.sk[/link]

Mladík zomrel bez povšimnutia! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138029_Zby­tocna-smrt-mladika-(39)–Mohli-za-to-horucavy?]Viac informácií TU![/link]

Nitra24.sk/tvnoviny Foto:ilustračné

luzianky
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM