Tlačové správy

OMV sa postará o pitný režim, bude rozdávať vodu

Únava, malátnosť, strata pozornosti, aj to sú dôsledky dehydratácie. Za volantom vozidla môžu mať tragické následky. Zákazníci OMV preto na všetkých čerpacích staniciach OMV nájdu vodu zadarmo, aby sa osviežili pred ďalšou jazdou

Ilustračný obrázok k článku OMV sa postará o pitný režim, bude rozdávať vodu
Zdroj: PR

„Letné horúčavy sú vyčerpávajúce pre každého človeka. Pre vodičov to platí mimoriadne – musia sa sústrediť na jazdu, sú zodpovední za bezpečnosť a mali by preto dôsledne dodržiavať pitný režim. Rozhodli sme sa im to uľahčiť. Na čerpacích staniciach OMV v rámci našej akcie nájdu balenie vody Rajec zadarmo,“ hovorí Ľubica Slabejová, marketingová manažérka OMV Slovensko.

Človek by mal denne vypiť aspoň 2 litre vody. Toto číslo je ešte vyššie počas horúčav. Pri šoférovaní alebo jazde v aute to platí ešte viac. Rozhorúčená kovová karoséria vie i v pohybujúcom sa vozidle zdvihnúť teplotu pokojne na vyše 50 stupňov. Zapnutá klimatizácia ju síce zníži, no zase vysušuje vzduch.

Hlavnou zásadou pitného režimu je prijímať tekutiny v malých množstvách neustále, aj vtedy, ak sa ešte nedostaví pocit smädu. Najlepším nápojom je obyčajná voda, naopak, rôzne sladené nápoje sa neodporúčajú.

OMV pre svojich zákazníkov v rámci záväzku We Care More – Staráme sa viac – pripravila počas jedného dňa pomoc pri dodržiavaní pitného režimu. Na všetkých čerpacích staniciach pre nich bude 18. augusta dostupná nesýtená voda Rajec v 0,33 litrových fľašiach zadarmo. Voda bude k dispozícii až do vyčerpania zásob.

OMV sa v rámci svojej filozofie snaží o čo najlepšiu kvalitu produktov, služieb i technológií. Motto We Care More definuje novú kultúru, v ktorej sú potreby zákazníkov stredobodom všetkého konania. K tomu patrí vynikajúci výber zdravého jedla, najlepšia káva, pôsobivé prostredie i najlepšie služby spolu s palivom najvyššej kvality.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.
Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných mi­est.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

(PR) – Za obsaj aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM