Rôzne

Žrebčín pripravuje tradičný Deň otvorených dverí: Ešte pred ním láka na generálku

Pracovníci a jazdci žrebčína v Topoľčiankach sa pripravujú na slávnostný galaprogram pri príležitosti Dňa otvorených dverí. Veľkú generálku si môže pozrieť aj verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Žrebčín pripravuje tradičný Deň otvorených dverí: Ešte pred ním láka na generálku
Zdroj: TASR

O tom, že sa blíži obľúbený Deň otvorených dverí v Národnom žrebčíne Topoľčianky, sme vás už informovali. Pokiaľ z nejakého dôvodu nestíhate prísť, máme pre vás dobrú správu. Môžete byť svedkami generálky galaprogramu na Deň otvorených dverí.

Čo nás čaká?

Generálka sa uskutoční v sobotu 30. apríla. Od 13.00 hodiny bude otvorená hipologická expozícia a sprístupnená historická jazdiareň.

Od 14.00 do 16.00 hodiny bude prebiehať samotná generálka galaprogramu ku Dňu otvorených dverí a vstupy do jazdiarne a hipologickej expozície budú o 17.00 hodine.

Generálku si môžete pozrieť po zaplatení vstupného vo výške 4 eur. Deti do 6 rokov, študenti, dôchodcovia a ZŤP zaplatia 3 eurá.

Prečítajte si tiež

Samotný Deň otvorených dverí spojený s galaprogramom nás čaká 1. mája.

Už o 9.00 hodine sa otvorí jazdiareň a hipologická expozícia. Zdarma si budeme môcť pozrieť verejné tréningy športových koní (10.00). O 14.00 príde zlatý klinec – slávnostný galaprogram..

Cenník DOD

Predaj bude pokračovať na mieste aj počas Dňa otvorených dverí 1. mája (od 9.00 hod.). Vstupenky sú v predpredaji TU, alebo prostredníctvom telefónneho čísla +4212–529 333 23.

Deti do 6 rokov v sprievode dospelej osoby (bez nároku na sedadlo) majú vstup zdarma. Vstup na pôvodnú tribúnu stojí v predpredaji 7 eur, na sedačkovú tribúnu 8 eur.

Počas dopredaja v deň konania DOD zaplatíme za miesto na pôvodnej tribúne 8 eur a na sedačkovú tribúnu 9 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM