Správy

Vodiči, rátajte s obmedzeniami: Dve ulice v Zlatých Moravciach uzavrú

V meste je už o pár dní naplánovaná uzávera dvoch ulíc. Úseky budete musieť obchádzať.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, rátajte s obmedzeniami: Dve ulice v Zlatých Moravciach uzavrú
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Vodiči v Zlatých Moravciach sa musia od 16. augusta pripraviť na dopravné obmedzenia. Ako informovala radnica, plánované sú uzávery komunikácií na Hurbanovej a Hájovej ulici.

Na oboch cestách budú prebiehať stavebné práce, ktoré súvisia s výstavbou kanalizačných, vodovodných, plynových a elektrických prípojok k rodinným domom.

„Obchádzková trasa pri úplnej uzávere na Hájovej ulici bude vyznačená prenosným dopravným značením a bude vedená po ceste III/1661 na ulici Martinský breh, po ceste III/1614 na Tehelnej ulici a po miestnej komunikácii Do Remenancií a Pod Hájom,“ oznámil mestský úrad.

Aktuálne témy

Obchádzková trasa pri uzávere na Hurbanovej ulici bude vedená po Kraskovej a Slavianskej ulici a ceste II/511 na Chyzeroveckej u­lici.

„Z dôvodu týchto opatrení vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali prenosné dopravné značenie a prípadné usmerňovanie cestnej premávky,“ upozornila radnica.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM