Kultúra

Víkendová ponuka zábavy: PREHĽAD zaujímavých podujatí v Moravciach a okolí

Robíte si plány na blížiaci sa víkend? To sa vám určite hodí náš šikovný výber zaujímavých akcií, ktoré sa uskutočnia v Zlatých Moravciach a blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová ponuka zábavy: PREHĽAD zaujímavých podujatí v Moravciach a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Tanečná párty

10. august večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. P"jde o open air akciu, hlavnou hviezdou bude Mairee, zahrá spolu s DJs: Spirit, Johnny Bee a Alex Smith.

Kino Tekov

11 a 12. august, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Smelé mačiatko a Mamma Mia, here we go again.

Lupiniarska paráda

11. august o 17:00, KD Chyzerovce

V zlatomoraveckej mestskej časti Chyzerovce to bude tento víkend poriadne žiť. V sobotu tam štartuje už v poradí 9. ročník folklórnych slávností pod názvom Lupiniarska paráda, ktoré organizuje občianske združenie Chyzerovce. Tento obľúbený folklórny festival sa bude konať v areáli športu a kultúry Chyzerovce so začiatkom o 17:00 hodine. Pripravených je hneď niekoľko zaujímavých folklórnych zoskupení.

Hostianska vareška

11. august o 13:00, amfiteáter Hostie

Milovníci dobrého jedla a zábavy, zbystrite pozornosť. V sobotu sa v dedinke Hostie uskutoční jubilejný desiaty ročník Hostianskej varešky – súťaži vo varení gulášu. Po súťaži je na pláne zábava s hudobnou skupinou elixír.

Kultúrne leto Topoľčianky

12. august o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie FSk TOPOĽNICA A DH PODHRUŠOVAN.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM