Peter Klimant Rôzne

Uzatvorenie priecestia pri ViOn-e sa dotkne aj autobusov: Na TIETO zmeny sa treba pripraviť!

Úplná uzávierka železničného priecestia pri ViOn-e smerom na Topoľčianky sa udeje už čoskoro. Toto veľké dopravné obmedzenie sa dotkne aj autobusovej prepravy. Ak ju využívate aj vy, na tieto zmeny sa vopred pripravte...

Ilustračný obrázok k článku Uzatvorenie priecestia pri ViOn-e sa dotkne aj autobusov: Na TIETO zmeny sa treba pripraviť!
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoraveckých vodičov čaká už o pár dní veľké dopravné obmedzenie. Železničné priecestie pri ViOn-e smerom na Topoľčianky bude pre veľkú rekonštrukciu úplne uzavreté od pondelka 31.augusta do piatka 04.septembra. Obchádzkové trasy budú vyznačené prenosným dopravným značením cez obec Žitavany na Zlaté Moravce.

Toto veľké dopravné obmedzenie sa v spomínanom termíne okrem vodičov dotkne aj autobusovej dopravy. Konkrétne pôjde o tieto linky: 407 401 Zl. Moravce – Topoľčianky – Skýcov, 407 402 Zl. Moravce – Topoľčianky, 407 403 Zl. Moravce- Topoľčianky – Hostie, 407 405 Zl. Moravce – Obyce – Jedľové Kostoľany, 407 419 Zl. Moravce – Žikava – Zl. Moravce, 407 424 Zl. Moravce – Žitavany -Machulince.

„Spoje budú premávať po obchádzkovej trase cez Žitavany, čím dôjde k meškaniu spojov od 10 do 20 minút. Zastávka Zlaté Moravce, žel. stan. mesto nebude obsluhovaná. Spoje budú dočasne obsluhovať aj zastávku Zlaté Moravce, Dom služieb iba na vystupovanie,“ informuje Arriva Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM