Futbal

Svitla nádej pre FC ViOn: Tawamba by sa mohol vrátiť do Zlatých Moraviec

Kamerunský útočník Léandre Tawamba by sa mohol vrátiť do mančaftu Zlatých Moraviec. Informoval o tom oficiálny web Únie ligových klubov. Prečítajte si detaily.

Ilustračný obrázok k článku Svitla nádej pre FC ViOn: Tawamba by sa mohol vrátiť do Zlatých Moraviec
Zdroj: TASR

Léandre Tawamba opustil tím Zlatých Moraviec v máji tohto roka, kedy zamieril do kazašského mužstva Kajratu Almaty. S klubom však po skončení sezóny rozviazal zmluvu. "V závere som už nedostával toľko priestoru, ako by som si predstavoval, prestalo sa mi dariť aj strelecky,“ povedal 26-ročný Tawamba pre oficiálny web Únie ligových klubov (ÚLK).

Ako ďalej prezradil, jeho prvé kroky viedli naspäť do Zlatých Moraviec, kde dokonca vraj opäť trénuje. „Prišiel som v rámci dovolenky a vo ViOn-e mi dovolili trénovať s mužstvom. Teším sa, pomôže to mne a verím, že aj chalanom. Viacerých tu ešte poznám z nášho spoločného pôsobenia v klube. Nie je ich však veľa, káder sa značne obmenil,“ vyjadril sa.

Naskytuje sa preto otázka, či sa šikovný kanonier opäť vráti do tímu Zlatých Moraviec, ktoré by v súčasnosti jeho strelecké kvality veľmi potrebovali. Mužstvo sa totiž aktuálne nachádza na poslednom mieste tabuľky. "Nevylučujem ani moje ďalšie pôsobenie v Zlatých Moravciach. Vo futbale je možné všetko. Zatiaľ nechávam všetko otvorené. Uvidíme, čo sa stane počas zimy,“ dodal pre ÚLK.

Na fotke: Léandre Tawamba

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM