Iné športy

Skýcov zažil ďalšiu motocrossovú udalosť: Ako dopadol závod seriálu Scrub?

Priaznivci adrenalínu a motoriek si na Skýcove opäť prišli na svoje. Na tunajšej motocrossovej dráhe sa v nedeľu konal zaujímavý pretek, predposledný závod seriálu Scrub.

Ilustračný obrázok k článku Skýcov zažil ďalšiu motocrossovú udalosť: Ako dopadol závod seriálu Scrub?
Zdroj: Obec Skýcov

Náš okres zažil počas víkendu veľkú motocrossovú udalosť. V nedeľu sa v areáli Košariská na Skýcove uskutočnil predposledný závod sedem dielneho seriálu regionálneho pohára západ SCRUB motocross cup 2016.

Jazdiť sa začalo už v ranných hodinách, po ôsmej hodine na trati prebiehali oboznamovacie tréningy. Ostré preteky začali po obede. Finálové jazdy začali presne o 12.30 hodine. Súťažilo sa v triedach: MX65, MX85, MXjunior, MX1 hobby, MX2 hobby, MX open, MX2, MX4, MX4+, Twinshock, Lady.

„Usporiadatelia Motocross clubu Skýcov si na tomto závode dali veľmi záležať. Pripravili sme nádherné ceny nielen pre jazdcov, ale aj divákov. Na tomto závode sa zúčastnilo spolu 147 jazdcov a približne 1800 divákov,“ informoval Motocross klub Skýcov.

Ako ďalej klub uviedol, domáci jazdci na tomto závode nezaháľali a vybojovali si nádherné miesta. „Michaela Bernátova vybojovala 7. miesto, Erika Gahérová 2. miesto, Marián Matejov 6.miesto, Rudolf Siklienka 2. miesto, Miroslav Tánečka 11. miesto, Martin Žikavský 14. miesto a Mário Belica 20. miesto. Všetkým pretekárom gratulujeme,“ uviedlo vedenie klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM