Kultúra

Ponuka augustového víkendu: Lákadlá v Moravciach a okolí

Leto sa pomaly ale isto kráti. Vyrazte ešte na lov posledných zážitkov. Prinášame niekoľko tipov, kam cez víkend v meste a okolí...

Ilustračný obrázok k článku Ponuka augustového víkendu: Lákadlá v Moravciach a okolí
Zdroj: TASR

Kino Tekov

18 a 17. august, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Dôverný nepriateľ a Hotel Transylvánia 3.

Takto si tu žijeme

18: august o 15:00, Žitavany Kultúrno spoločenské podujatie pod názvom – „Takto si tu žijeme“ sa uskutoční v tesnej blízkosti Zlatých Moraviec, v dedinke Žitavany. Akcia sa bude konať v sobotu 18. augusta na miestnom futbalovom štadióne so začiatkom o 15:00 hodine. Program tohto podujatia je rozmanitý, budeme môcť vidieť folklór, počuť rockovú hudbu a zúčastniť sa i rôznych zaujímavých súťaží.

Varicup

18. august o 14:00, Tesárske Mlyňany

Iba kúsok od Zlatých Moraviec, v neďalekých Tesárskych Mlyňanoch, sa uskutoční naozaj zaujímavé podujatie s názvom Varicup. Jedná sa o 12. ročník súťaže malotraktorov fabrickej a domácej výroby. Tešiť sa môžeme na už tradične dobrú náladu, ktorá na tomto podujatí panuje každý rok. Netradičné preteky sa budú konať v sobotu 18. augusta. Dejiskom tejto malotraktorovej zábavnej akcie bude ihrisko pri základnej škole v Tesárskych Mlyňanoch. Súťažiť sa začína o štrnástej hodine.

Oldies party

19. august o 20:00, Zámok Topoľčianky

Milovníci retro zábav, pozor. V Zámku Topoľčianky sa v sobotu uskutoční párty v štýle 60., 70., 80., a 90. roky. Ide o prvý ročník tejto tematickej párty.

Kultúrne leto Topoľčianky

19. august o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie BLACK BAND.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM