Rôzne Futbal

Najkrajšie dievčatá Fortuna ligy: Hľadať sa budú už tento týždeň v Moravciach

Naša najvyššia futbalovú súťaž hľadá svoju miss. Kastingy sa dejú postupne počas sezóny. Tento týždeň jeden zažijeme aj v Zlatých Moravciach.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšie dievčatá Fortuna ligy: Hľadať sa budú už tento týždeň v Moravciach
Zdroj: Dnes24.sk

Fortuna liga v sezóne 2017/2018 hľadá najsympatickejšie dievča na našich futbalových štadiónoch. „Miss Fortuna ligy spája krásu futbalu, krásu žien a radosť fanúšikov. Projekt je prienikom medzi športovým prostredím a lifestylom,“ približuje nový projekt na webe Fortuna ligy prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák.

Súťaž prebieha od 10. augusta, kedy sa spustila registrácia na stránke www.missfortunaligy.sk, kde sa môžu prihlasovať dievčatá vo veku od 18 do 29 rokov. Registrovať do súťaže sa však dá aj priamo na štadiónoch pred vybranými zápasmi našej ligy.

Jeden taký sa uskutoční aj priamo na štadióne ViOnu v Zlatých Moravciach, konkrétne už túto nedeľu pred zápasom s Dunajskou Stredou, ktorý začína o 19:00 hodine.

Ako uvádzajú organizátori, nejde o klasickú súťaž krásy. „Nová Miss Fortuna ligy by mala spĺňať aj ďalšie kritériá. Budúca miss musí byť v prvom rade futbalový fanúšik,“ píše sa na webe Fortuna ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM