Rôzne

Dátum krstu albumu Inside je známy: Do života ho uvedie známa slovenská kapela

Niečo pre fanúšikov zlatomoraveckej hudobnej scény. Rockové zoskupenie Inside dokončilo svoj pripravovaný album. Kto a kedy ho bude krstiť?

Ilustračný obrázok k článku Dátum krstu albumu Inside je známy: Do života ho uvedie známa slovenská kapela
Zdroj: Inside

Dlho očakávaná hudobná novinka z dielne zlatomoraveckej hudobnej skupiny Inside je hotová. Chalani dokončili album Na vlnách ešte v závere leta. Doposiaľ sa však nevedelo, kedy bude novinka oficiálne vypustená do sveta. Termín krstu je však už známy.

Pirátsky štýl

Album Na vlnkách bude do života uvítaný 12. novembra v kultúrnom dome v Tesárskych Mlyňanoch. Začína sa o 18:00 hodine. Ako uviedli mladí hudobníci, krstným otcom albumu bude známa slovenská kapela Zoči voči. Tí priamo na koncerte aj zahrajú. Okrem nich vystúpia skupiny – Neverback, Rock Reunion, Ranná nevoľnosť a zahrá i samotná kapela Inside.

Album bude opäť, ako predošlí album, rôznorodý. To znamená, že sa v ňom nájdu viacerí. Nieje jednosmerne orientovaný, i keď už názov napovedá, že sa začíname uberať a formovať do pirátskeho štýlu, aby značka Inside dostala konečnú tvár,“ povedala pre Moravce 24 zlatomoravecká kapela. Ako nám rockeri ďalej prezradili, v novinke môžeme čakať tvrdšie skladby i balady.

Videoklip i turné

Novinka z dielne Inside vznikla na základe celoslovenskej súťaže, ktorú chalani suverénne vyhrali v máji tohto roku. Ich cenou bola práve možnosť natočiť svoj nový album.

Ten sa začal nahrávať v Bratislave koncom augusta. K albumu má časom pribudnúť aj videoklip a chýbať nebude ani veľké turné. Máme sa teda na čo tešiť.

Môže vás zaujímať:

ROZHOVOR s gitaristom zlatomoraveckej skupiny Inside: Najviac energie a voľného času venujem kapele

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM