Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Za dverami číha víkend: Pozrite si redakčné tipy na tie najlepšie podujatia

Ďalší júnový dvojdňový oddych je pred nami. Pozrite si, čo všetko môžete zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Za dverami číha víkend: Pozrite si redakčné tipy na tie najlepšie podujatia
Foto: Zlatica Gregorová

Okrem oddychu sa nezabudnite vybrať za svojim otcom a zablahoželajte mu k sviatku. Po dopití letného drinku sa môžete vybrať aj do kina.

KULTÚRA

17. jún 2018 19.00 hod., areál OcÚ Močenok

DEŇ OTCOV

Obec prichystala pre Močenčanov so záväzkami koncert s bohatým kultúrnym programom. V podvečerných hodinách sa publiku predstaví speváčka a alt saxofonistka Dominika so svojimi hudobníkmi – Dominika Titková &Friends. Spoločne odpália zmes latina, swingu, tanga a popu. Nebudú chýbať ani slovenské hitovky v podaní tohto hudobného zoskupenia.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

16.6. 2018 20.00 hod.

Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný(Loving Pablo)

Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz.

Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby. Pablo, otec, záchranca chudobných, manžel a tiež pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidieť, druhého môžete milovať. Dohromady Pablo Escobar, ktorému jeho rozporuplnú tvár prepožičal Javier Bardem.

16.6. 2018 18.00 hod.

17.6. 2018 17.30 hod.

Luis a Ufóni (Luis and the Aliens)

Pokiaľ ste si mysleli, že vo vesmíre je život, mali ste samozrejme pravdu. Nad dohľadom modrej planéty krúži obrovský medzihviezdny krížnik plný ufónov rôznych tvarov, veľkosti a s úplne náhodným počtom očí, uší alebo rúk. Traja mimozemskí kamaráti si naladia vysielanie teleshoppingu a okamžite sa zamilujú do špeciálneho, bezkonkurenčne najlepšieho masážneho matraca za tu najlepšiu cenu. Je báječný a musia ho mať. Rozhodnú sa, že si ho zaobstarajú a potajomky sa k nám vydajú v lietajúcom tanieri. Sú ale nemotorní, robia hlúposti a namiesto hladkého pristátia, stroskotajú.

17.6. 2018 20.00 hod.

Taguj! (Tag)

Každý rok sa na jeden mesiac stretne partia súťaživých kamarátov, ktorí sa s plným nasadením a bez akýchkoľvek pravidiel nechávajú strhnúť hrou – naháňačkou, ktorú hrávajú už od prvej triedy – riskujú svoje krky, prácu a vzťahy len preto, aby mohli toho druhého chytiť a vykríknuť: „Si to!“ Tento rok sa termín naháňačky prekrýva s dátumom svadby nepremožiteľného hráča, z ktorého sa tak stáva ľahký cieľ. Ale on vie, že prichádzajú…a je na to pripravený. Do kín prichádza komédia inšpirovaná skutočným príbehom.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM