Zlatica Gregorová Iné športy

V Šali odštartuje Jednoducho tanec: Pozrite si vystúpenia našich "jumpingáčov"

Šaliansky dom kultúry bude onedlho dejiskom zaujímavého podujatia. Poteší nielen účastníkov, ale aj hudby a tancachtivé publikum.

Ilustračný obrázok k článku V Šali odštartuje Jednoducho tanec: Pozrite si vystúpenia našich "jumpingáčov"
49
Galéria
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Ešte pred veľkonočnými sviatkami sa môžete potešiť pohľadom na našich šikovných tanečníkov. V Kultúrnom dome Šaľa sa uskutoční Jednoducho tanec 2019. I tentoraz sa pod jeho organizáciu podpisujú tanečníci z TK Jumping Šaľa v spolupráci s Mestom Šaľa a Mestským kultúrnym strediskom v Šali.

Hip – Hop aj disco

Podujatie odštartujú v piatok 12. apríla a súťažiť sa bude aj v sobotu 13. apríla 2019. Slovenský a tanečný pohár bude pozostávať z HIP-HOP a Disco Dance disciplín. Čo všetko diváci uvidia a čo si v žiadnom prípade nedať ujsť? Na to sme sa opýtali prezidenta TK Jumping Šaľa, Bohumila Kadúca.

Súťažiť bude každý člen TK Jumping Šaľa. Počas oboch dní budete môcť uvidieť svojich favoritov v troch kategóriách. Prezidenta klubu Bohumil Kadúc o súťaži povedal: „V piatok to bude HIP – HOP a v sobotu Disco Dance. Po skončení súťaže bude nasledovať vyhodnotenie a to v každej z kategórií.“

Poháre aj diplomy

„Prví traja víťazi získajú poháre a medaily, pre finalistov majú nachystané diplomy,“ uviedol Bohumil Kadúc. Podujatie je prístupné verejnosti. Šalianski tanečníci z TK Jumping sa na vás už tešia, tak ich nezabudnite prísť podporiť.

Vo Fotogalérii si môžete pozrieť si zábery z vlaňajšej klubovej súťaže TK Jumping Šaľa.

Foto: ilustračné

FOTO: Šalianski tanečníci tancovali o dušu, tí najlepší si prevzali aj ocenenia
49
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM