Zlatica Gregorová Iné športy

Už sa registruje: V Šali vypukne Moravsko-Slovenská Inline Tour 2018

K už tradičným športovým akciám v Šali patrí letné korčuľovanie. Priaznivci tohto športu si budú môcť vyskúšať prejazd štyrmi šalianskymi ulicami.

Ilustračný obrázok k článku Už sa registruje: V Šali vypukne Moravsko-Slovenská Inline Tour 2018
Foto: Zlatica Gregorová

Organizátori Inline pretekov Slovenský inline pohár už odštartovali registráciu.

Pretek je pod záštitou Slovenského rýchlokorčuli­arskeho zväzu, primátora mesta p. Mgr. Jozefa Belického, Šalského In – line klubu Stepné kozy a Moravsko-Slovenskej Inline TOUR 2017.

Cez štyri ulice

Akcia vypukne 18. augusta 2018 o 12.30 hod., registrovať sa však môžete už teraz. Ako uvádza riaditeľ pretekov Marián Miškovič a športovo – technický riaditeľ, hlavný rozhodca, štartér a traťový komisár v jednom Marián Belák v propozíciách k súťaži „štart bude na Školskej ulici blízko Amfiteátra. Cieľ na Ulici Milana Rastislava Štefánika. Trasa povedie Ul. Mostová – ul. Nábrežná – Ul. Školská – ul. M.R.Štefánika.“

Vlani sa korčuľovalo v kategóriách Deti do 8 rokov, Deti do 13 rokov Chlapci/ dievčatá, Hobby muži/ženy, SPEED muži / ženy. Súťaže sa vtedy zúčastnilo vyše 140 korčuliarov zo Slovenska, Českej republiky a Maďarska. Koľkí sa zapoja do tohto ročníka?

Registrácia začala

Aktuálne sa do súťaže zaregistrovali zatiaľ piati inlinisti z troch krajín, ktorí sa prejazdom Šaľou potešia zo športových výkonov a možno sa aj stretnú s vlaňajšími kolegami. V našom meste iste nebude núdza o podporujúcich fanúšikov, ktorí opäť vytvoria príjemnú atmosféru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM