Správy

Plánujete svadbu na úrade? TOTO sú mená, ktoré v Šali budú sobášiť

V zozname sobášiacich na Mestskom úrade v Šali nastala zmena. Kto vás môže sprevádzať vašim veľkým dňom?

Ilustračný obrázok k článku Plánujete svadbu na úrade? TOTO sú mená, ktoré v Šali budú sobášiť
Zdroj: Mesto Šaľa

V závere novembra sa konalo ustanovujúce zasadnutie šalianskeho zastupiteľstva. Počas neho zložilo slávnostný sľub 21 poslancov a staronový primátor Jozef Belický.

Na minulotýždňovom ustanovujúcom zasadnutí novozvoleného mestského zastupiteľstva poverili poslanci aj nových sobášiacich.

Kto môže sobášiť?

„Ak sa snúbenci rozhodnú pre sobáš na mestskom úrade, oddať ich môže primátor alebo poslanec, ktorý je tým poverený,“ informuje mesto Šaľa.

Ostatné štyri roky na úrade oddával Peter Hlavatý, Dominika Jarošová, Danica Lehocká, Tibor Baran a primátor Jozef Belický.

Prečítajte si tiež

Nová tvár

„Odteraz sa budete môcť pri sobášení stretnúť s jednou novou tvárou. Namiesto Tibora Barana, ktorý už nekandidoval za poslanca mesta, bude oddávajúcou poslankyňa Monika Budaiová,“ prezradil magistrát.

V sobášnej sieni sa naďalej budete môcť stretávať so „staronovými“ tvárami, konkrétne s Danicou Lehockou, Petrom Hlavatým, Dominikou Jarošovou a staronovým primátorom Jozefom Belickým. „Aj naďalej zostávajú sobášiacimi dňami piatok a sobota,“ dodalo vedenie mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM