Hádzaná Šport Správy

Mladé hádzanárky Šale majú dôvod na radosť: Vďaka grantu získali peknú sumu

Počas septembra tohto roka sa uskutočnilo hlasovanie na podporu mladších hádzanárok zo Šale. Podporiť ich svojim hlasom mohol každý.

Ilustračný obrázok k článku Mladé hádzanárky Šale majú dôvod na radosť: Vďaka grantu získali peknú sumu
Zdroj: TASR a Internet

Mladé hádzanárky sa tešia z ďalších finančných prostriedkov, ktoré im pomôžu v športovej činnosti. Podľa informácií Elišky Vargovej z referátu pre rozvojovú stratégiu a štrukturálne fondy Mestského úradu v Šali, išlo o projekt pod názvom „Podpora hádzanej mladšie žiačky.“ Finančné prostriedky poskytla jedna z bánk pôsobiacich na slovenskom trhu. Vyhlásenie výsledkov sa konalo 1. októbra 2016.

Kolektív, ktorý sa v minulej sezóne preslávil titulom Majsteriek Slovenska a vyhral viacero turnajov, tak môže použiť 1000 eur, ktoré vďaka grantu získal.

„Grant nás samozrejme potešil. Sme radi, že ľudia nám dali svoje hlasy. Najväčšiu zásluhu na tom majú p. Palová a p. Kollárová.. S osvetou o projekte pomáhali hráčky, mamičky..Pomôcky budú dievčatá využívať naplno, iste sa im veľmi potešia. Zaslúžia si to, pretože poctivo trénujú a venujú sa tomuto športu pravidelne a s láskou“, hovorí trénerka mladších žiačok Andrea Šalatová.

O cieľoch projektu informuje mestský web sala.sk: “ Jeho cieľom je materiálno-technické vybavenie, ktoré bude slúžiť deťom a mládeži v ich telesnom rozvoji. Vďaka grantu dievčatá získajú všetko, čo k svojej úspešnej činnosti potrebujú ako napr.: nové tréningové potreby prekážky, naťahovacie gumy, slalomové tyče, medicinbaly, kužele, rozlišovacie dresy, nafukovacie figuríny, koordinačné kruhy gumový expandér na pas a pod. .“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM