Zlatica Gregorová Rôzne

Letný tábor so školou: Čakajú vás dni plné zážitkov

Ani roky nezobrali nič z čara detských táborov. Kto tam raz bol, vo väčšine prípadov tam zatúži ísť znova.

Ilustračný obrázok k článku Letný tábor so školou: Čakajú vás dni plné zážitkov
Zdroj: archív 9.A. ZŠ a MŠ Trnovec nV

V našom meste Šaľa a jej obciach sa počas leta koná množstvo zaujímavých podujatí pre menších, malých aj veľkých. Jeden tábor o chvíľu začne v neďalekej obci.

Zážitky každý deň

Pravidelný táborový režim, množstvo zábavy a neuveriteľných zážitkov často aj na celý život. Popritom všetkom si táborča nájde veľa nových kamarátov, s ktorými môže nadviazať dlhodobé priateľstvá. Tábory môžu byť denné alebo aj vo forme niekoľkotýždňových turnusov.

Učitelia v Trnovci nad Váhom prišli s nápadom zorganizovať Letný denný tábor. Denný pobyt detí je financovaný čiastočne obcou a účastníckym poplatkom detí. Vedúcim tábora je učiteľ miestnej školy Róbert Mittermayer a kolektív tvoria ďalšie tri jeho kolegyne.

Opekačky, výlety aj voľba Miss

Konať sa bude od 31. júla do 4. augusta 2017. Organizačne sa na ňom podieľajú pracovníci Základnej školy s materskou školou v Trnovci nad Váhom v spolupráci s Obcou Trnovec nad Váhom. A čo všetko budete môcť zažiť? O tom nám porozprávala Katarína Tusková z trnoveckej základnej školy.

Na každý deň je nachystaný zaujímavý program. Plánujeme výlet do Nitry na Zobor, počas týždňa to bude aj celodenný výlet do Banskej Štiavnice a Kremnice. Tu si deti pozrú múzeum aj mincovňu,“ uviedla Katarína Tusková a ďalej dodáva, že „decká si zaplávu vo Vincovom lese a dokonca navštívia strelnicu Hubert. Tu si budú môcť zastrieľať z kuší aj vzduchových zbraní v sprievode táborových vedúcich.“ Bonbónikom iste bude nocovanie zo štvrtka na piatok v stanoch a voľba súťaže Miss a Miss-ák tábora.

Tábor bude v priestoroch trnoveckej školy. Deti prídu na 8.00 hod. a táborovanie im skončí približne o 16.00.hod., aby sa opäť na druhý deň stretli v plnej poľnej a zažili neopakovateľné chvíle.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM