Správy

Hľadáte si novú prácu? V Šali vyhlásili výberové konanie

Potrebujete novú prácu? Mesto Šaľa zverejnilo oznam o novom výberovom konaní. Možno hľadajú práve vás!

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si novú prácu? V Šali vyhlásili výberové konanie
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Šaľa na svojom webe zverejnilo oznam o voľnom pracovnom mieste. Poskytovateľ nízkoprahového denného centra Organizácia sociálnej starostlivosti, Horná 1952/11, 927 01 Šaľa vyhlasuje výberové konanie na jedno pracovné miesto pracovníka nízkoprahového denného centra (NDC).

Výberové konanie sa uskutoční 30. marca o 9.00 hodine v priestoroch Riaditeľstva Organizácie sociálnej starostlivosti, Horná 1952/11, Šaľa.

Uzávierka na predkladanie žiadostí o prijatie do zamestnania bola stanovená na 25. marec. Uchádzač musí doručiť štruktúrovaný životopis uchádzača (CV) vo formáte Europass, doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, potvrdenie o návšteve školy (ak je relevantné), doklady potvrdzujúce odbornú spôsobilosť, resp. prax a uchádzač môže predložiť aj odporúčania alebo pracovné hodnotenia od predchádzajúceho zamestnávateľa alebo od organizácií, s ktorými v minulosti spolupracoval.

Medzi hlavné kvalifikačné predpoklady uchádzača patrí nižšie stredné odborné vzdelanie a medzi ďalšími kritériami nájdeme aj znalosť slovenského jazyka.

Pre uvedenú pracovnú pozíciu bola stanovená hrubá mzda vo výške 730 eur.

„V prípade, že na základe výberových kritérií komisia vyhodnotí viacerých uchádzačov ako vhodných na obsadzovanú pozíciu, komisia posudzuje doplňujúce výberové kritériá," píše sa v ozname o výberovom konaní.

Osobnostné predpoklady, ktoré musí uchádzať spĺňať, ako aj ďalšie detailné informácie nájdete na webe mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Viac informácií zo Šale a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM