Anton Hrachovský Kultúra

Víkend v Nových Zámkoch a okolí? Aj takto môžete stráviť najbližšie voľné dni

Ak neviete, ako sa cez víkend zabaviť, máme pre vás niekoľko tipov. Od jarmoku a hodov, cez športové až po hudobné vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Nových Zámkoch a okolí? Aj takto môžete stráviť najbližšie voľné dni
Foto: Anton Hrachovský

34. KOLÁROVSKÝ JARMOK A TRADIČNÉ HODY

od 9. do 12. augusta 2018, Kolárovo

Počas 34. Kolárovského jarmoku a tradičných hodov je pre návštevníkov prichystaných množstvo sprievodných podujatí. Na svoje si určite prídu priaznivci športu, tradícii a remesiel, hudby ale samozrejme i jedla. Mestom bude premávať aj vláčik s odchodom od informačného stánku Mestského úradu.

HVIEZDNA SCÉNA: BARBORA ČERNÁ & JÁNOS HUSHEGYI

10. augusta o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ulica

Aj tento piatok pokračuje 3. ročník hudobnej série Hviezdna scéna. Počas letných večerov dostanú priestor viacerí umelci, tentoraz sa na pódiu predstaví folkovo-bluesové duo Barbora Černá & János Hushegyi. V prípade nepriaznivého počasia sa koncert uskutoční v Csemadoku, vstup je voľný.

KOLÁROVSKÁ PENALTA

10. augusta 2018 o 15:00, Štadión Kolomana Gögha, Kolárovo

V piatok sa na futbalovom trávniku v Kolárove odohrá trochu netradičné, no o to zábavnejšie podujatie. V mestečku neďaleko Nových Zámkov sa stretnú futbalový nadšenci a exekútori pokutových kopov. Konať sa bude už 13. ročník ´Kolárovskej penalty´.

MHC ŠTART CUP 2018

11. augusta od 9:30, ŠH Milénium

V Miléniu sa bude konať každoročný hádzanársky Štart Cup. Pozvanie Novozámčanov prijali maďarské celky ETO Győr a Szigetszentmiklós. Štvrtým do partie bude český Frýdek Místek.

KLAUN PEPELE

12. augusta o 10:00, Astronomický kabinet, Tabaková ulica

Divadlo Žihadlo uvedie v nedeľu dopoludnia rozprávkovú klauniáda, pre všetky detí, plnú pesničiek a hier s klaunom Pepele, harmonikou Monikou, gitarou Gitkou a zvieratkami z cirkusu.

WESTERN DAY

12. augusta od 15:00 do 17:00, OC Aquario

Atmosféra divokého zápasu prinesie streľbu z luku, hod podkovou, súťaž v zatĺkaní klincov. Chýbať nebudú ani tvorivé dielne a maľovanie na tvár.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM