Anton Hrachovský Kultúra

Tržnica opäť ožije: Novozámčania sa môžu tešiť na Predvianočný blšák a handmade trh

Novozámocká tržnica znovu ponúkne podujatie, kde sa nebude predávať ovocie, zelenina či kvety. Popri blšom trhu môžu svoje výrobky predať aj šikovní remeselníci.

Ilustračný obrázok k článku Tržnica opäť ožije: Novozámčania sa môžu tešiť na Predvianočný blšák a handmade trh
Zdroj: TASR

Už o niekoľko dní sa uskutoční podujatie, kde budú môcť šikovní Novozámčania odprezentovať a predať vlastnoručne zhotovené výrobky. Na tržnici sa bude konať remeselný trh.

Predvianočný handmade trh

Do adventu ostáva niečo cez dva týždne a pri tej príležitosti prichystala spoločnosť Brantner Nové Zámky, ktorá trhovisko prevádzkuje, predvianočný trh s ručne vyrábanými predmetmi. Odohrá sa v nedeľu 25. novembra 2018, predbežne od 11:00 do 17:00.

Prihlásiť sa je možné cez online formulár, druhu možnosťou je registrácia priamo u správkyne trhoviska. Organizátor nastavil vstupné pre predajcov na sumu 10 eur, návštevníci budú mať vstup zdarma.

Blší trh

Ešte pred tým, než sa na tržnici zídu predajcovia ručne vyrábaných predmetov, bude sa v jej areáli konať posledný blší trh v roku 2018. Pôjde teda o ďalšiu ideálnu príležitosť zbaviť sa starých alebo nepotrebných vecí, ktoré pre niekoho ešte môžu mať hodnotu. Na ´blšáku´ sa môžu predávať iba použité veci.

Tržnica ho privíta už túto nedeľu 18. novembra, od 10:00 do 16:00, organizátori však odporúčajú kupujúcim prísť od 11:00, kedy by už mali byť stoly predajcov pripravené. Cena pre predajcov je 4 eurá.

„Bránu pri parkovisku otvárame o 10:00. Ak u nás chcete niečo teda predať, stačí prísť v nedeľu po jedenástej na Tržnicu Nové Zámky. Otvorený bude vchod pri parkovisku, zvyšné dve brány otvoríme kvôli lepšej oraganizácii približne o 11:00. Registrovať sa môžete kedykoľvek, treba však myslieť na to, že stoly sú v obmedzenom množstve,“ uvádzajú organizátori. Rovnako, ako v prípade vyššie spomínaného handmade trhu, je možná registrácia dvomi spôsobmi.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM