Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Pomoc na záchranu mladej Sofie

Pomáhať je treba. O to viac, ak sa jedná o záchranu života mladého človeka. Aj preto sme sa rozhodli zdieľať výzvu na dobrovoľnú podporu akcie, ktorá je venovaná pomoci 16-ročnej Sofii s onkologickým ochorením.

Alkohol za volantom

Počas aktuálneho týždňa sadol za volant vodič BMW (59) aj napriek tomu, že v jeho krvi koloval alkohol. O šoférovi pod vplyvom alkoholu informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Fotomodelka Európy 2016

Šestnásť finalistiek zabojovalo v Nitre o titul najkrajšej slovenskej Fotomodelky Európy 2016. V najkrajšej trojici sa ocitla i sympatická žena z nášho mesta.

Blížiace sa jesenné upratovanie

V Nových Zámkoch sa blíži veľké jesenné upratovanie. O odvoz objemného a biologicky rozložiteľného odpadu spred rodinných domov sa postarajú traktory s prívesom. Ruku k dielu môžete priložiť aj vy.

Hokejový zápas s Nitrou

Pred výbornou atmosférou, ku ktorej už od začiatku stretnutia prispeli oba fankluby, sa hral v regionálnom derby rýchly hokej. V súboji nováčika s majstrom sme videli výborný hokej. Rozhodovali až nájazdy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM