Anton Hrachovský Futbal

Mladí futbalisti sa konečne dočkajú: Nové šatne majú pribudnúť ešte v roku 2018

Konečne sa ľady pohli a futbaloví mládežníci budú mať k dispozícii dôstojné zázemie. Výstavba šatní na Sihoti už začala.

Ilustračný obrázok k článku Mladí futbalisti sa konečne dočkajú: Nové šatne majú pribudnúť ešte v roku 2018
Zdroj: Dnes24.sk

Zlý a nevhodný stav niektorých športovísk v Nových Zámkoch nie je novinkou. Kým zázemie na futbalovom štadióne Ladislava Gancznera prešlo v roku 2017 obnovou, ďalší futbalový stánok na Sihoti, kde hrávajú svoje súťažné zápasy žiacke výbery FKM Nové Zámky, sa dočká v najbližších týždňoch. Okrem toho na Sihoti trénujú aj dorastenci.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Nové šatne do konca roka

Mladí futbalisti v Nových Zámkoch tak budú mať konečne dôvod na radosť. Nevyhnutným krokom ku skultúrneniu prostredia je rekonštrukcia hráčskych šatní a sociálnych zariadení.

Ľady sa konečne pohli a nové šatne resp. zázemie kontajnerového typu majú byť uvedené do užívania do konca roku 2018. Zhotoviteľ diela už prevzal stavenisko a stavebné práce začali.

„Šatne by mali slúžiť žiackym a dorasteneckým družstvám FKM Nové Zámky. Žiacke kategórie hrajú na Sihoti aj majstrovské zápasy, takže väčšinou ich budú využívať práve títo hráči. Šatne budú štyri, medzi dvoma šatňami bude jedno sociálne zariadenie – sprchy a WC. Jedna miestnosť bude pre trénerov a rozhodcov,“ uviedol Marek Kodhaj pôsobiaci v štruktúrach FKM Nové Zámky.

Projekt bude stáť po verejnom obstarávaní podľa zmluvy o dielo 92 730,13 eur s DPH. Dodávateľom je firma ZE-PRA PLUS, spol. s r.o. zo Zlatých Moraviec.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM